Litt om meg


Oss, vel det er strengt tatt meg. .  Ikke det at jeg føler meg spesielt kongelig selv om jeg heter Harald, men det har bare føltes mest naturlig å  skrive vi eller oss på denne nettsiden. Jeg bor for tiden i Notodden og har gjort det siden 2007.

Vi Harald kan du lese mer om her,

Mens meg kan du snoke nærmere på her (facebook) eller her (Google+)

 

Hvis du kom inn på denne nettsiden fra adressen datahjelp.tk, så stemmer det at du skulle ende opp her. Hele konseptet nettskyen.no het Datahjelp til kontoret tidligere noe som ga meg en naturlig forkortelse som også endte opp som en nettadresse, datahjelp.tk. Men selv om jeg syntes det var morsomt ble mange mer skeptiske til en nettadresse som sluttet på .tk og ikke .no. Nettskyen ble valgt ut ifra min lille forkjærlighet til tjenester på nett slik som google apps.

Hvis du lurte,  endelsen .tk, eller toppdomenet som det heter, hører til en øy med navnet Tokelaus som befinner seg i Polynesia. Så da vet du det 🙂